Hoe krijgt u een grotere penis?

Mannen met een kleine, gemiddelde of grote penis kunnen gebruik maken van de Penis XL!

Penis XL is een medisch vergrotings- product waarbij geen chirurgische ingreep voor nodig is. Met de Penis XL kunt u, door

de tractiekracht, elke maand uw penis effectief vergroten met 0,5 cm. Naast het feit dat de Penis XL een vergrotings- product is, wordt de Penis XL ook gebruikt als peniskrommingscorrector. De Penis XL corrigeert de penis op een veilige manier tot 40%, terwijl de penis ook in lengte en omvang veranderd.

Het medische principe van tractie
Chirurgen over de hele wereld gebruiken al jaren het medische principe van tractie. De werking van het principe wordt ook gebruikt bij Penis XL. Ook hier wordt nieuw weefsel aangemaakt, maar dit gebeurt op een ongecompliceerde manier. Penis XL kan probleemloos gedragen worden onder de

kleding tijdens het lopen, staan of zitten. Tijdens het dragen van Penis XL oefent zich een progressieve trekkracht uit op de penis van 600 tot 1500 gram. Hierdoor wordt de groei van de penis bevorderd.

Penis XL is anders dan andere penis- vergrotingsproducten:

  • Wordt ondersteund door medische studies.
  • Medisch en wetenschappelijk beoordeeld vanuit de hele wereld.
  • Een groei in lengte tot 4 cm in slappe toestand.
  • Een toename in omtrek tot 1,5 cm.
  • Peniscorretie tot 40% van een afwijking aan de penis.
Bestel direct

Je kunt nu stoppen met te dromen over het hebben van een grotere penis, nu kun jij er zelf een hebben!

Penisvergrotingstechniek

Penis XL is een vergrotingsapparaat voor de penis en voldoet aan de strenge medische testen en onderzoeken, voordat het product op de markt kwam.

De onderzoeken geven aan dat weten- schappelijk 97% van de gebruikers een groei ondervindt door het gebruik van Penis XL. De penis neemt in lengte toe tot 4 centimeter in erecte en slappe toestand, dit is 1,6 inch. De omtrek van de penis neemt toe tot 1,5 centimeter, tijdens het gebruik van Penis XL.

De penis heeft niet alleen een toename in lengte en omtrek, maar het kan de kromming van de penis corrigeren met 40%. Al na twee maanden ziet u verschil!

De methode van Penis XL is te vergelijken met het fenomeen van de giraffevrouwen uit Myanmar, die met protheses hun nek op een natuurlijke manier verlengen. Penis XL werkt op dezelfde manier. Het is bewezen dat deze techniek effectief en veilig is in gebruik.


Hoe wordt de Penis XL bevestigd?

De Penis XL is erg discreet in het gebruik en is veilig en comfortabel om te gebruiken. Lees vooraf de instructies goed door. Oefen bij de aanvang van het gebruik met het aantrekken en het afdoen van Penis XL. Als u een paar keer geoefend heeft, krijgt u vaardigheid in het gebruik en kunt u het apparaat binnen aan paar seconden aan en uit trekken. Hieronder wordt stap voor stap weergeven hoe u de Penis XL dient te gebruiken en te bevestigen. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Voorbereiding
Verwijder het plastic bovenstuk (component 13, figuur 1). Bereken uw individuele startlengte. De individuele startlengte kunt u berekenen door de lengte en de omtrek (figuur 2, 3) van de penis in erecte toestand met een meetlint te bepalen. Nu kunt u, uw persoonlijke startlengte bereken door 4 cm van de lengte van uw erecte penis af te trekken. Draai het correcte aantal assen (componenten 9 t/m 12) op de spring- veerschroef (component 8) van de Penis XL om uw startlengte te bereiken (figuur 4).

Plaats bovenop het uiteinde van de Penis XL het plastic bovenstuk (component 13). Het is verplicht de comfort band (component 15) te gebruiken. Doe de comfort band door de silicone slang (component 16). Steek de silicone slang door de ronde gaten van het plastic bovenstuk , zodat er een strik ontstaat.

Bevestiging
De Penis XL moet aan de buitenzijde van de penis in slappe toestand worden geplaatst. Leg de eikel bloot tot aan de schacht van de penis door de voorhuid naar achteren te trekken (figuur 6).

Wikkel de achterzijde van eikel in met verband of watten. Hierdoor komt het apparaat niet in direct contact met de eikel (figuur 7). Hierna legt u uw penis naar buiten toe (dwz van u af). Steek uw penis door de plastic basis ring (component 1) met het smalste gedeelte naar boven toe. De eikel komt op het plastic bovenstuk (component 13) te liggen (figuur 8). Druk met de vrije hand tegen u lichaam aan, zodat de as van de Penis XL ingedrukt wordt. Houdt de assen ingedrukt, en doe de eikel door de strik heen, totdat de rand van de eikel de silicone slang gepasseerd is (figuur 9).

Figuur 10: Ondersteun met uw duim de eikel. Trek langzaam de strik aan de beide kanten aan. Figuur 11: Denk erom dat het voorhuidsbandje niet beschadigd raakt of onder druk komt te staan. Het voorhuidsbandje mag niet bloot komen te liggen. Laat geen knikken of rimpels in de huid om de schacht van de penis vormen. Als deze wel zijn ontstaan moet dit verholpen worden door de huid naar voren en/of naar achter te trekken. Figuur 12: De strik mag de eikel geen pijn doen maar, zorg ervoor dat de eikel niet uit de silicone slang kan ontsnappen. Creëer hier een gulden midden weg in. Als dit gedaan is maakt u de uiteinden van de silicone slangen vast aan de achterkant van het plastic bovenstuk (component 13). Trek de silicone slangen niet naar beneden maar druk de slangen ertegenaan. De eikel mag absoluut niet worden afgeknepen.

Door druk op het apparaat uit te oefenen (de springveren in te drukken) kunt u de Penis XL af doen. U maakt nu de silicone slang los van het plastic bovenstuk. Maak de strik geleidelijk groter, en haal uw eikel uit de strik.


Hoe lang mag de Penis XL om?

Duur van gebruik (theoretisch gebruik), hoe- lang moet u de Penis XL per dag gebruiken en welke aanpassingen moet u doen aan de Penis XL?

De behandeling kent 2 periodes:

  1. Een aanvangsperiode van 15 dagen.
  2. Een ontwikkelingsperiode die 3 verschillende fases kent. Deze worden in de afbeelding weergegeven.

Iedere aanpassing van de voorgeschreven behandeling kan de resultaten beïnvloeden.

Opmerking: voor uw gemak, kunt u vanaf de vijfde maand, eerst een mini as van 0,3cm (onderdeel X) toevoegen en enkele dagen daarna vervangen door een kleine as van 0,5cm (onderdeel 11) zodat de tractie geleidelijker verloopt.