Hoe werkt de Penis XL?

Bestel direct

De werking van Penis XL is zeer eenvoudig: het is een stretch apparaat welke zich op het principe van medische tractie baseert. Er is aangetoond dat de behandeling met de Penis XL absoluut veilig, comfortabel is en geen negatieve bijwerkingen veroorzaakt.

De Penis XL bestaat uit een plastic basis ring. Deze ring is verbonden met twee dynamische metalen cilinders die op het plastic bovenstuk passen. Binnenin de metalen cilinders zitten fijne metalen springveren en in het plastic bovenstuk zitten medische silicone slangen.

Het apparaat wordt aan de buitenzijde van de penis geplaatst, lees hier meer over het gebruik. De Penis XL oefent een constante tractiekracht van tussen de 600 en 1500 gram aan gewicht op de penis. Door deze tractiekracht beginnen de cellen in de zwellichamen (de corpora cavernosa) en in het overige weefsel in de penis zich te vermenigvuldigen. Het lichaam past zijn natuurlijke vermogens toe om zich op de tractie aan te passen. Tussen de cellen ontstaat ruimte die door het genezingsproces van het lichaam opgevuld word met nieuwe cellen. Door de Penis XL consequent, progressief en op de juiste manier te gebruiken, genereren zich een enorme aantallen nieuwe cellen in de zwellichamen. Hierdoor neemt de bloed opname in de zwellichamen van de penis toe en wordt de penis groter.


Resultaat van de Penis XL in lengte en omtrek van de penis

Het resulteert in een vergroting van de penis omvang in zowel de slappe als erecte toestand.

Met de Penis XL is de gemiddelde groei per maand tussen de 0,4 en 0,5 cm in slappe en erecte toestand. Deze groei heeft geen verband met het natuurlijke penis formaat van de gebruiker. Het is wetenschappelijk aangetoond dat in 97% van de gebruikers deze groei ondervindt.


Initiƫle resultaten zijn al waarneembaar na 6 weken van het eerste gebruik van de stretcher! Cumulatief is de totale groei 3 tot 4 cm in de lengte, en boven de 1,5 cm in de omtrek. Doordat de tractie geleidelijk wordt toegepast kan het lichaam zich op een natuurlijke wijze herstellen. De resultaten van een behandeling van 3 tot 8 maanden zijn blijvend.


De splinternieuwe comfort band-technologie

Het comfort van de Penis XL wordt ondersteunt door de splinternieuwe comfort band-technologie.

Deze comfort band is bij de Penis XL inbegrepen. De comfort band verdeelt op een praktische manier de druk op de eikel over een groter oppervlak, waardoor de behandeling met de Penis XL eenvoudig gevolgd kan worden. Het is hierdoor makkelijker en comfortabeler om de werkwijze van Penis XL te volgen, en nog sneller resultaten te boeken.

Bestel direct

Je kunt nu stoppen met te dromen over het hebben van een grotere penis, nu kun jij er zelf een hebben!

Waaruit bestaat de Penis XL?

De Penis XL bestaat uit een aantal componenten zoals u hiernaast ziet. Al deze componenten zijn al voor u in elkaar gezet. De Penis XL wordt in een exclusieve houten opbergkistje aan u geleverd. Hierin zit de Penis XL stretcher, comfort band, een introductie-CD in 27 talen (voor computergebruik) en een beknopte hand- leiding. De Penis XL houten opbergkistje met inhoud wordt in een witte doos discreet aan u verzonden.

NB: Het is verreist om olie druppels tussen de onderdelen 4 en 5 te doen, omdat ze zo goed langs elkaar kunnen schuiven.